Skoling


Har du fået lyst til at vide mere om hvordan du kommer i gang med at flyve, kan du hente info her på siden og få yderligere oplysninger ved at kontakte instruktøren.


En væsentlig faktor når du skal lære at flyve, er din egen drift og motivation. Vi er meget afhængige af vejret, og der forekommer perioder på flere uger om året, hvor det er umuligt at flyve. Det sker, at vi tager af sted, og må vente i timevis, på at vejret arter sig, eller at vi ender med at køre hjem igen uden at have fløjet. Men der er også sommerdage hvor vi tager af sted fra morgenstunden og flyver hele dagen. En sådan dag sluttes ofte af med grill og hygge på stranden.


Som paraglider lærer man hurtigt at holde et vågent øje med vinden, skyerne og vejrudsigten. Har man skæve arbejdstider eller bare mulighed for at tage af sted når vinden er i vinkel og perfekt er det blot at gribe tlf. og høre om der er andre medlemmer, eller en instruktør der er klar.


Velkommen til en helt ny dimension i dit liv!


En skoling starter ofte med at du aftaler en dag med instruktøren, hvor du tager med ud og kigger og prøver at få alt udstyret på, samt får de første lektioner. Her får du en oplevelse, der gerne skulle motivere dig til at ville lære at tæmme en paraglider.


Der er ligeså noget teori om vejr og vind, aerodynamik og regler for hvor og hvordan man skal flyve.


Næste skridt mod "friheden" er at øve start og landinger samt mindre nedflyvninger.


Læs ofte stillede spørgsmål her.